Диети за отслабване на корема

Моля, дайте своята оценка за статията:
(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)
Диети за отслабване на корема

Съществува ли диета за отслабване на корема?

Публикуваме тази статия в раздел "Диетични митове", защото няма "диета за отслабване на корема"! Запомнете: Мазнините в човешкото тяло се разпределят Пропорционално и НЕ можете да свалите само корема си, без да свалите мазнините от цялото си тяло!

Тоест, дори няколко дни да се убиете да правите упражнения за корема си, като коремни преси и други подобни, то орелефяването на корема ви ще е само временно и изпъкването на мускулите на корема ви ще се дължи повече на напомпването на коремните мускули или на временно обезводняване, отколкото на свалянето на мазнините в коремната област.

Часове до ден след като спрете с тренировката на корема, ще забележите, че нямате съществено подобрение на външния вид на корема си. Това е, защото дори да сте успели да свалите част от мазнините на корема, тялото ви ще складира на тяхно място други.

Как да сваля корема си?

Правилният начин да отслабне корема ви, е да отслабне цялото ви тяло, да свалите мазнини от цялото си тяло. Тогава, ще отслабне и корема ви и то за постоянно, а не временно. Как най-бързо и най-правилно се прави това отслабване? Всичко необходимо, е описано подробно в тези две публикации в сайта ни Фитнес Диета:

1. Тренировка за релеф: Как да тренирам за горене на мазнини?
2. Как се прави релефна коремна преса и плочки на корема?