Диети за отслабване на корема

Моля, дайте своята оценка за статията:
(17 гласа, рейтинг 4.88 от 5)
Диети за отслабване на корема Фитнес Диета

Съществува ли диета за отслабване на корема?

Публикуваме тази статия в раздел "Диетични митове", защото не съществува "диета за отслабване на корема"! Няма такава "диета за корем" нито за жени, нито за мъже. Запомнете: Мазнините в човешкото тяло се разпределят пропорционално и НЕ можете да свалите мазнини само от корема си, без да свалите мазнините от цялото си тяло!

Тоест, дори няколко дни да се убиете да правите упражнения за корем, като коремни преси, планк и други подобни, то орелефяването на корема ви ще е само временно и изпъкването на мускулите на корема ви ще се дължи повече на напомпването на коремните мускули или на временно обезводняване, отколкото на свалянето на мазнини в коремната област.

Часове до ден след като спрете с тренировката на корема, ще забележите, че нямате съществено подобрение на външния вид на корема си. Това е, защото дори да сте успели да свалите част от мазнините на корема, тялото ви ще складира на тяхно място други.

Диети за корема или как да сваля корема си?

Правилният начин да отслабне корема ви, е да отслабне цялото ви тяло, да свалите мазнини от цялото си тяло. Тогава ще отслабне и корема ви и то за постоянно, а не временно. Как най-бързо и най-правилно се прави това отслабване? Всичко необходимо, е описано подробно в тези публикации в сайта ни Фитнес Диета:

  1. Най-бързо отслабване на корема става с Кардио тренировки.
  2. Основни принципи: Как да постигна максимални резултати при тренировка?
  3. За начинаещи: Тренировка за релеф: Как да тренирам за горене на мазнини?
  4. За напреднали: Как се прави релефна коремна преса и плочки на корема?
  5. Диета за лесно отслабване и плосък корем само с промени по храненето.
  6. Бързо отслабване с диета и спорт.

Етикети: диети, отслабване