За качване на повече мускулна маса

Ако вашата непосредствена цел е да станете 110-120 плюс килограма и нямате нищо против да получите куп мазнини през това време, то тази диета може да не е за вас. В този случай вероятно ще бъде по-добре да ядете колкото е възможно повече през целия ден, независимо от времето на хранене или профила на макроелементите. Просто яжте храната безразсъдно. Вие ще свършите като мутра или сумо борец за една година, но това очевидно е ваше право и ваше решение.

Ако обаче сте като останалата част от нас, то бихте предпочели да натрупате мускули малко по-бавно, но да останете чисти в този процес. В този случай тази Фитнес Диета ще работи по-ефективно от всичко, което сте опитвали преди.

Както бе споменато по-горе, това което прави процеса на натрупването на мускули толкова разочароващо за повечето хора, е натрупването на мазнини, което идва заедно с мускулите. Почти всеки начинаещ възрастен мъж може да тренира здраво, да изяде тон храна и да натрупа 10-15 килограма мускули за първата една година. Проблемът е, че ако не сте генетичен изрод, обикновено ще получавате еднакво количество телесна мазнина заедно с мускулите (ако не са дори повече мазнини от мускулите).

И ти свършваш малко по-голям и по-силен, но и много по-дебел. След това на вас ви трябват още 16-24 седмици, за да се храните по-малко и да стигнете... обратно до по-малкото количество мускулна маса. Следвайки старовремския подход на "качване и нацепване", това което се случва е, че в края на дванадесетте месеца, ще завършите с качване на едни допълнителни 1-2 килограма мускули, и то само ако имате късмет. В повечето случаи ще приключите с точно същия размер и телесна мазнина, с които сте започнали.

СЛЕД ГОДИНА ТЕЖКА РАБОТА! КАКВА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ И УСИЛИЯ!

Изглежда като голямо усилие за много малко в замяна. Плюс това, всеки път, когато си позволите да станете по-дебели, става все по-трудно да свалите отново в бъдеще.

Затова, ето как прогреса ви във фитнеса да се развие по друг начин:


Съдържанието на тази страница от този текст надолу, е само за абонати - потребители които са регистрирани и са платили своя абонамент.
Моля, влезте в акаунта си за да видите платеното съдържание, след което се абонирайте от бутоните отдолу.