Разширяване на периода на глад

Моля, дайте своята оценка за статията:
(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

Стандартният препоръчителен дневен период на гладуване е 16 часа. Въпреки това, слабите момчета искат да достигнат големи размери и се борят да получат своите калории, за това техния период понякога трябва да се съкрати до 13-14 часа. Трринадесет часа е минималният. Не бързайте да го съкращавате, ако е възможно. Това би означавало, че ако сте спрели да ядете в 21:00 часа ще започнете отново на следващата сутрин в 10 часа. Ако не можете да изядете достатъчно калории за 10 часа, след това изграждането на мускулите може да не се получи - тогава ще трябва да направите промени по диетата си.

Помнете, че повечето време в гладно състояние или в режим на под-хранене е изключително полезно за вашето здраве и води до по-голям анаболен отговор по време на фазата на преяждане. Без значение колко пъти компаниите за хранителни добавки са ни казвали друго, просто вие не можете да бъдете в анаболно състояние 24 часа на ден. Трябва да сте в режим на катаболизъм в някакъв момент. Това не само ви помага да постигнете този по-силен анаболен ефект на отскачане по време на прекомерното хранене, но също така ви помага да губите и мазнини.

Повечето хора погрешно вярват, че катаболизмът се отнася само за мускулната тъкан, а реалността е, че катаболните състояния засягат и мастните клетки. Ако не сте никога в катаболно състояние никога няма да разрушите мастните клетки. Така че не се притеснявайте толкова дали сте в катаболно състояние в момента или не. Един от ключовите моменти, които трябва да запомните, е, че ще приемате малки количества храна и през първите няколко часа.

Протеините и мазнините трябва да са единствените ви хранения до късния следобед. Суроватъчен протеин със супена лъжица кокосово масло или 3-4 твърдо сварени яйца са добър избор за първото хранене.

Покачване на мускулите - Примерна програма за хранене - 14 часа глад / 2 часа недохранване / 8 часа Период на хранене


Съдържанието на тази страница от този текст надолу, е само за абонати - потребители които са регистрирани и са платили своя абонамент.
Моля, влезте в акаунта си за да видите платеното съдържание, след което се абонирайте от бутоните отдолу.