Тренировките във фитнеса могат да променят живота ви!

Моля, дайте своята оценка за статията:
(4 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Тренировките във фитнеса могат да променят живота ви Фитнес Диета

1-2 години тренировки във фитнеса могат да променят остатъка от живота ви (ако тренирате редовно)!

Ако все още сте начинаещ във всичко, свързано с фитнеса, независимо дали сте по-слаб и искате да натрупате мускули или сте с наднормено тегло и искате да отслабнете, влизането във форма може да ви изглежда като възвишена цел.

Има много за предизвикателства когато тренирате: следене на калории, макронутриенти, избор на храна, създаване на подходящ план за тренировка, последователно ходене във фитнес залата (дори когато ви мързи или не сте във форма, когато нямате време и сте закъснели и дори когато сте болни!), интензивност на тренировките, проследяване на напредъка, хранителни добавки - може да се почувствате непосилно в началото.

Но имайте предвид, че преминавайки през първоначалния стрес, научавайки за тялото си, изграждайки правилните навици и постигайки някакви първоначални резултати за изграждане на мускули и изгаряне на мазнини, вие буквално се настройвате за целия период на полза от тренировките, който ще получите след това.

Да получавате правилната информация, обикновено отнема около година или две. Да превърнете тренировките в нормална част от живота и храненето е нещо, което е най-вече автоматично и за което не е нужно да мислите твърде много.

Ако правите нещата правилно, би трябвало да можете да спечелите приблизително 50% от общата мускулна маса, която някога ще изграждате само през първата година, а след това още 25% през втората година, така че можете да направите много твърда трансформация в рамките на две години, ако останете последователни. Имайки предвид продължителността на живота си като цяло, това наистина не е много време.

В допълнение, поддържането на вашето тяло е много по-лесно, отколкото да го изграждате от нулата, не само защото имате правилните навици, но и защото не изисква толкова тежък тренировъчен стимул, за да запазите съществуващия си мускул непокътнат.

След като сте постигнали физика, от която сте доволни, можете да започнете да бъдете малко по-слаби в тренировките си, а след това заради мускулната памет, ако в даден момент успеете да слезете малко надолу по релсите, ще можете отново да възстановете бързо всеки мускул, който сте загубили.

Разберете, че има ОГРОМНА възвръщаемост на инвестициите от тренировките през целия ви живот! Простото започване на тренировки във фитнеса и поддръжането на тренировките за първите една до две години, ще ви даде един напълно нов външен вид, ново енергийно ниво, самочувствие и от там - възможност за един напълно нов, много по-добър живот.

Въпреки че може да ви се стори предизвикателно, ако го направите, и се придържате към тренировките и храненето си и продължите да разширявате знанията и опита си във фитнеса, това ще ви бъде от полза до края на живота ви!

След тези първи 1-2 години, вие винаги ще бъдете във форма и ще имате тяло, от което сте щастливи, ще бъдете по-здрави, ще бъдете по-уверени и ще имате знанието лесно да се върнете във форма, ако я загубите временно.

Още ли не сте започнали да тренирате? Какво чакате? Ще се видим във фитнеса :)