Диета 16 - 8: доказано най-ефикасното отслабване

Моля, дайте своята оценка за статията:
(5 гласа, рейтинг 3.60 от 5)
Фитнес Диета

Доказано най-лесното отслабване е с диета 16 - 8!

За всички от вас, които желаят да живеят живота си и да отслабват, ние от "Фитнес диета" ви представяме средството, чрез което ще постигнете оптимални резултати.

В сайта ни е описана диета 16/8, базирана на храните и принципите, които Палео диетата препоръчва, но модернизирана, така че да се избягват всякакви крайности като пълното отказване от въглехидрати. Тази ефективна "диета 16 8" означава, че ядете до 8 часа на ден, а през останалите 16 не се храните. Така се постигат перфектни резултати с лесен за изпълнение хранителен план.

диета 16 - 8

И най-хубавото е, че ще постигнете резултати без значение дали спортувате активно или не. Диетата 16-8 работи за всички и е базирана на основните принципи на здравословното хранене и периодичното гладуване (фастинг). При нея няма гладуване за дълъг период от време и ефекта върху физиката ви се проявява още в първите дни! Пълният материал на диетата не присъства в никой друг уеб сайт, освен FitnesDieta.com, тоест, това е първоизточника на всички подобни диети, създаването му е още през 2010-2012 година.

А за да можете да се информирате напълно и да получите още куп предимства, станете наш абонат. Ще имате достъп до най-ценните материали, които ще обогатят знанията ви за здравословния начин на живот. След абонирането към нашия сайт, ще знаете как да определите нивото на метаболизма си и на подкожните мазнини, как да напаснете диетата си спрямо индивидуалния ви начин на живот. Освен всичко това, ще можете и да определяте точно колко протеин, мазнини и въглехидрати да приемате и най-вече кога.

С "диета 16/8" ще постигнете желаните резултати за здравето и външния ви вид с минимални усилия от ваша страна. Тя е вашия помощник, който със сигурност ще стане Ваш начин на живот.

Ако се абонирате сега за нашия сайт, ще получите и купон код за 25% отстъпка за хранителните добавки на най-големия производител на добавки и здравословни храни в Англия!

Не чакайте, а започнете да четете началото на диетата сега!

Етикети: диети, отслабване