За Fitnes Dieta - диетата за жени и мъже

Не тъпчете на едно място. Постигнете прогрес в диетата ви по най-ефективния начин!

Единствената Фитнес диета която ви трябва! Диетата за жени и мъже, за спортисти и неспортуващи. Диета с различни хранителни планове за отслабване, с програми за релеф и за маса.

FitnesDieta.com е платен сайт за диети който функционира на абонаментен принцип. Можете да научите повече и да платите за пълен достъп до сайта от тук.

Какво представлява Фитнес Диета?

Какво представлява Фитнес Диета?

Да живееш живота си и да отслабваш! Фитнес Диета е модерна диета, базирана на принципите и храните които Палео диетата препоръчва, но е модернизирана, така че да се избягват крайности като пълното отказване от въглехидрати. Модернизацията на диетата позволява да се постигнат по-добри резултати с лесен за изпълнение от всеки човек хранителен план.

Фитнес Диета за жени и мъже: работи за всички

Фитнес Диета за жени и мъже: работи за всички

Без значение дали спортувате или единственото ви движение е ходенето на работа, Фитнес Диета работи за всички: мъже и жени, спортисти и мързеливи. Диетата е базирана на основните принципи на здравословното хранене и принципите на периодичното гладуване - всеки ден не се храните за период от 12 до 16 часа - по време на сън плюс още 4-6 часа.

Основни предимства на Fitnes Dieta

Основни предимства на Fitnes Dieta

Бързо. Сигурно. Без крайности. Основното предимство на диетата ни, е че вие през цялото време се храните здравословно и НЕ гладувате за дълъг период от време. Периодите на глад които наистина усещате са 4-6 часа на денонощие, а ефекта върху физиката ви се проявява още в първите 3-4 дни. Нещо което никоя друга диета не може да ви даде!


За мен ли е тази диета? Бързо запознаване с Основните принципи на "Фитнес Диета":

1) Прескочете закуската.
2) Пийте само вода, кафе и чай през ранната сутрин. Неподсладени!
3) Започнете да ядете 14-16 часа след като сте вечеряли. Разрешени са всички храни които Палео диетата препоръчва плюс картофи, ориз, малки количества плодове и всички видове зеленчуци.
4) През следващите четири часа (след гладът през първите 14-16 часа), яжте по-малко храна от обикновено.
5) Ако спортувате, тренирайте в късния следобед и веднага след тренировката започнете да приемате повече калории и въглехидрати.
6) Можете да имате едно, две или три хранения през времето на този прозорец на преяждане.
7) Спрете да ядете 2-3 часа преди лягане.

Закуска или не

Закуска или не

Нива на инсулин и глюкоза при три хранения дневно
Периодично гладуване

Периодично гладуване

Качество на живот при Периодично гладуване
Периодично гладуване

Периодично гладуване

Научни изследвания
Периодично гладуване

Периодично гладуване

Научни изследвания

Яж здравословно, без да гладуваш и отслабни и бъди по-здрав!

Най-хубавото нещо в цялата "Фитнес Диета"? Дори хора които не променят общото количество калории които приемат на ден, започват да свалят мазнини и се чувстват по-жизнени и по-здрави още след първите 5-7 дни. Възрастни и хора със сърдечни проблеми и с болки в ставите изпитват бързо значително подобрение, защото диетата ни елиминира проблемните храни които вредят на здравето на сърдечносъдовата система и на ставите ви.

Мислите че знаете какво трябва да ядете и какво не?

Цитат: Консумацията на захар, бобови растения, царевица и всички продукти на базата на царевица, пастьоризирани млечни продукти, соята и повечето зърна причиняват възпаления на ставите. Когато консумирате гореизброените храни, всеки орган в тялото и всички ваши стави, могат да се възпалят. Крайният резултат е, че вашата имунна система е компрометирана и вашите стави се чувстват 10-20 години по-възрастни от Вас самите. Чрез премахването на тези храни от менюто ви за няколко дни, можете да се избавите от болката в ставите, а също и драстично да подобрите способността си да се възстановявате след тренировка.

Цитат: Хранителен Мит номер 1: Закуската е най-важното хранене за деня. Съжалявам да ви кажа това, но майка ми не беше права. Моята майка, твоята майка, майките на всички ни. И Вашият лекар. Той също греши! Закуската е най-важното хранене за деня САМО за слабите хора, с бърз метаболизъм и висока инсулинова чувствителност, тоест, тя е за тези които са с под 10% подкожни мазнини! Ако всички ние бяхме такива, то нямаше да се трудим толкова усърдно във фитнеса и ... нямаше да четем тази диета :)

След един нощен пост тялото ви е в процес на изгаряне на мазнините, т.е. тялото ви изгаря най-лесно мазнини сутрин. Това се дължи на няколко различни причини. Една от тях е инсулина, който е в много ниски количества в организма през това време. Когато инсулинът е нисък, изгаряте мазнините по-ефективно. Когато приемате въглехидрати нивото на инсулин се повишава, а това означава, че изгарянето на мазнините спира. Ето защо последното нещо, което искате да направите сутрин е да закусите с купа овесена каша или други зърнени култури - така веднага спирате горенето на мазнини.

Цитат: Хранителен Мит номер 2: През един ден през 70-те години на 20-и век някой умник реши, че за да спечели повече пари като предлага добавки за бодибилдинг и протеини на прах, трябва да накара хората да ядат по шест пъти на ден. В момента това е нормалната препоръка - ако ходите на фитнес да ядете по шест пъти дневно. Никой не би могъл да изяде толкова много храна на ден, така че, ако сте се насочили към този режим - ще бъдете принудени да купувате нискокачествени прахове за подмяна на храната, които се изработват от компаниите за хранителни добавки.

Поради това и вземането на добавки, с цел по-голям прием на храна на всеки няколко часа, се стига до поражения върху храносмилателната система - вие никога не й давате възможност за почивка. Тялото ви е ензимният басейн, който е толкова жизненоважен, а при изчерпването му не му давате подходящия шанс да се възстанови. В такива ситуации, вместо желани резултати, получавате претоварен от токсини черен дроб, който не може да метаболизира правилно мазнините. Така че, урок номер 2 е, че трябва да спрем да ядем толкова често. Колко протеин и аминокиселини да пием, какви видове са безопасни и по колко да пием? Списък с безопасни за здравето ви хранителни добавки: ...

Въпрос: Защо мога да ям само 1-2 порции от определени плодове на ден? Нали плодовете са полезни?

Отговор: Защото освен глюкозата и захарозата, плодовете също съдържат и плодова захар - фруктоза, която може да бъде метаболизирана само от черния дроб. За съжаление запасите от гликоген в черния дроб се попълват бързо и лесно. След като те са пълни, цялата излишна фруктоза, която консумирате, ще се превърне в триглицериди и ще се съхрани от тялото ви като телесни мазнини. Когато нашите пещерни предци обикаляха земята преди хиляди години, плодовете са били сезонни и не са били толкова сладки, колкото са днес. Сега не е трудно да консумирате прекалено много фруктоза. Затова и трябва съзнателно да ограничим приема на плодове до следните видове и количества...

Кога да ядете, колко точно и какво, какви са видовете хранителни планове, какви са модификациите на диетата в зависимост от целите ви и времето ви на тренировка, можете ли да приемате хранителни добавки и какви? Ще разберете след като прочетете цялата диета.

Абонирай се сега


Свържете се с нас

Имате въпроси или искате да рекламирате във FitnesDieta.com?

Свържете се с нас сега!