Опции за закупуване на красива рокля

Моля, дайте своята оценка за статията:
(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

Опции за закупуване на красива рокля от магазин, онлайн покупка или рокля по поръчка в ателие

Най-познатият и традиционен вариант е магазинът. За щастие сега има много магазини, може да излезете на разходка и да избирате рокля колкото си щете. Разбира се, може да поръчате своя тоалет и в шивашко ателие. Предимствата са, че платът ще бъде избран по ваш вкус, а стилът на дрехата – индивидуален. И третият вариант е да направите покупката от онлайн магазин.

Придобиването на нова рокля е толкова важно събитие за всяка дама, че към него трябва да се пристъпи особено внимателно. Нека претеглим всички плюсове и минуси на възможностите да изберете най-красивото попълнение в гардероба си.

Купуваме мечтаната рокля в магазина

Отправяме се на пътешествие по магазините, за да открием онази единствена рокля, която е създадена само за нас. Да, именно на пътешествие, защото едва ли ще успеем да попаднем на красива и най-важното удобна рокля още в първия магазин. Най-често се оказва, че моделът, който ни е допаднал, или не отговаря по размер или пък качеството не отговаря на цената. След като прехвърлим немалко опции, без да намерим нищо подходящо, се запътваме към следващия магазин. След четвъртия или петия такъв ни осенява прозрението, че изборът на зашеметяващи рокли в магазините не е чак толкова голям. Е, намират се и приемливи модели, но те или са в други размери, или струват безбожно скъпо.

Недостатъци на закупуването на красива рокля в магазин:

Трябва да отделите много време и усилия, за да пазарувате.

Оказва се, че изборът не е толкова голям, колкото очаквате.

Не е кой знае каква беда, но в резултат от безплодните усилия и умората от обикалянето на магазин след магазин, може въобще да се откажете от идеята да си купите рокля, която да ви пасва хем по цена, хем по размер, хем по стил и качество на материала. Вариантът „магазин“, разбира се, има и предимства: в момента на покупката може веднага да оцените как ви стои моделът, който харесвате.

Поръчваме ушиването на красива рокля в ателие

Струва ви се, че в шивашкото ателие ще успеят да изпълнят в детайл точно модела, който е във въображението ви. Вече мислено се виждате в най-красивата рокля, чийто дизайн сте заимствали от някое списание или сте измислили сами. Дори след дълго избиране сте купили най-прекрасния плат. И тук започват първите разочарования.

Първо, срокът за изпълнение на поръчката е доста голям дори само за разкрояването на плата преди първата проба. По всичко изглежда, че няма да получите роклята скоро, а има и още една проба…

Второ, цената за шев е доста висока, защото сте се обърнали към скъпо ателие, наивно надявайки се, че там качеството на изработка съответства на цифрите. Като включите и цената на плата, вашият дизайнерски шедьовър изведнъж се оказва много по-скъп и от най-скъпите рокли, които сте мерили в магазина. И това може да се очаква, защото говорим за индивидуална поръчка.

Но не това е голямата беда при избора на шивашкото ателие. Още на първата проба излиза, че образът, който си представяте, няма нищо общо с реалността. Нищо не стои така, както сте го измислили, не пасва добре, не виси по този начин… Може би вината за това носи майсторът, но най-вероятно, когато сте се спрели на модела, не сте взели предвид особеностите на вашата фигура. Малцина от нас могат да се похвалят с размери 90-60-90. И роклята, която е така красива на манекена в списанието, на вас изглежда по съвсем различен начин.

Недостатъците да поръчаш красива рокля в ателие:

Продължителност на изпълнение.

По-висока цена в сравнение с роклята, закупена от магазин.

Невъзможност за прогнозиране на крайния резултат (дрехата може да не се получи толкова красива и стилна, колкото си я представяте).

Предимства:

Поръчката в студиото гарантира индивидуален подход и затова вашата красива рокля ще бъде изработена в един екземпляр.

Как да си купите рокля в онлайн магазин

Ако не сте го правили досега, струва си да опитате поне веднъж! Съветът е към онези, които никога не са използвали услугите на онлайн магазините. Всеки, който поне веднъж е поръчал нещо от тях, се е убедил в предимствата и удобствата на такъв вид покупка. Онлайн търговският обект ви дава възможността да изберете измежду множество варианти най-красивата рокля. Там е меката на пазаруването. Нека разгледаме предимствата на този вид покупки, защото онлайн магазините набират все по-голяма популярност с тенденцията да се наложат като най-популярния търговски модел, заради огромния асортимент артикули, които могат да предложат. На уебсайта на такъв магазин веднага можете да видите целия списък със стоки, които могат да се поръчат там: облекло, обувки, аксесоари и т.н. Изберете секцията за дамско облекло, защото ще търсите красива рокля. В този раздел изберете подраздел за дамски рокли и кликнете върху търсачката. Оттук насетне вие имате думата, както и удоволствието мислено да обличате десетки и стотици рокли, докато не се спрете на онази от мечтите ви. Ако възникнат въпроси в процеса на избор или се интересувате от начините за доставка и плащане, винаги може да се свържете с операторите на посочените телефони, които работят денонощно.

Предимства на покупката на красива рокля от онлайн магазин

Огромен избор от различни модели.

Възможност да закупите дрехата на цена, която ви удовлетворява. Избирате стойността на покупката с опциите "от" и "до" и търсачката предоставя целия списък с рокли в ценовия диапазон, който сте посочили.

Избор на даден модел рокля в различни цветове и размери, както и по критерии като новост, популярност, състав на материала и предназначение – вечерна, лятна, коктейлна, ежедневна.

Наличието на допълнително описание на роклята, което посочва основните размери: дължина, дължина на ръкава, обем на деколтето, талия и указва националността на марката и страната на производителя.

Роклите в онлайн магазините по правило са с много по-ниски продажни цени от подобни модели в традиционната магазинна мрежа.

Имате възможност да изберете, оцените и купите своята красива нова рокля без да напускате дома си.

Недостатъци на покупката на красива рокля от онлайн магазин:

Невъзможност да прецените в момента на покупката как ще стои на вас моделът, който харесвате. По принцип всяко облекло, което не ви подхожда, с изключение на бельото, може да бъде върнато в магазина, след което ще получите парите си обратно. Някои разумни купувачи правят следното: пробват любимите си марки в обикновени магазини и след това купуват избрания модел чрез онлайн магазин. Така значително спестяват средства.

Ще трябва да изчакате малко, докато роклята пристигне от онлайн магазина във вашия град. Сроковете за доставка се договарят на сайтовете на онлайн магазините.

А ако сте редовен посетител на сайта, тогава не е необходимо допълнително да търсите онлайн магазини. В секцията за онлайн пазаруване ще намерите обширна информация как да изберете и купите своята красива рокля.

Етикети: дрехи