Всичко за процедурата криолиполиза - мнения и препоръки

Моля, дайте своята оценка за статията:
(5 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

ниски цени за процедурата криолиполиза

Криолиполизата е много популярен последните години метод за справяне с ненужните мастни натрупвания и подкожни мазнини в конкретни части на тялото. Но какво прави тази терапия толкова предпочитана, ще разберете в следващите редове, защото ще ви разкажем всичко за процедурата криолиполиза - мнения и препоръки.

Какво представлява процедурата криолиполиза накратко?

Това е безоперативен метод, чрез който с помощта на вакуум и охлаждане до -10 градуса се намалява обема на мастните клетки в конкретни части на тялото. Може би сами сте забелязали, че дори с хранителен режим и редовни физически упражнения, някои тлъстинки продължават да си стоят. Точно в такива ситуации може много да ви помогне криолиполизата, защото чрез тази процедура ще се отървете от натрупалите се мазнини в конкретни части на тялото като корема, талията, паласките, седалището, бедрата или горната част на гърба. Може да се прилага както на жени, така и на мъже, а процедурата е напълно безболезнена и трае около 40-60 минути в зависимост от големината на третираната област.

Процедурата криолиполиза: мнения и препоръки

Повечето хора, които са изпробвали криолиполиза, са на мнение, че това е най-ефективния, бърз и в същото време безболезнен и безопасен метод за справяне с натрупалите се мазнини в конкретни части на тялото. Още само след първата процедура се наблюдава редуциране на мазнините до 30% като ефектът може да трае до година, дори и ако не спазвате конкретен хранителен режим и не спортувате редовно. Разбира се ако се храните здравословно и правите редовно физически упражнения ефектът ще е по-дълъг и по-ефикасен. Процедурата криолиполиза не се препоръчва ако имате рани в зоната на третиране, язва или разширени вени, както и по време на месечен цикъл, бременност или кърмене.

Ако искате и вие стойно тяло, то може да си направите криолиполиза в лицензирания и оборудван със съвременна и модерна апаратура салон Angelic Glow, където работят сертифицирани специалисти с богат опит и индивидуално отношение към всеки клиент.

Етикети: криолиполиза