Фитнес дрехи: от Декатлон или от ФитнесДрехи да ги купим?

Моля, дайте своята оценка за статията:
(6 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

Откъде да си купим качествени и евтини дрехи, проектирани специално за фитнес в София? От Декатлон или от друг магазин?

В кой онлайн магазин има качествени фитнес дрехи на наистина ниска цена?

Поне няколко от вас имат продукти и най-вече маратонки закупени от Декатлон, виждал съм ви по фитнесите с тях. Аз и жена ми също имаме техни продукти - Декатлонското качество горе-долу става, въпреки че дрехите им са произведени в Китай и са с много странни размери.

Но дрехите в Декатлон не са проектирани специално за фитнес. Там имат дрехи за футбол, за тенис, за тичане, за походи в планината... но истински фитнес дрехи в Декатлон няма. На щанда им за фитнес, дрехите са просто някаква част от спортните им артикули, над които просто е залепена табела: Фитнес. Но от дрехите им никога няма правилния размер и цвят и те с нищо не се отличават от другите им дрехи в магазина.

За тактики като тази грозните цветове от един модел да са евтини, а всички прилично изглеждащи и хубави цветове от същия модел да са много по-скъпи, да не говорим... С две думи: некоректни търговски практики.

За наш късмет, вече можете да си купите фитнес дрехи бързо и лесно на една много, много, ама мнооого по-ниска от Декатлон цена и то с безплатна доставка до голяма част на град София. Цените на тези фитнес дрехи са промоционални и са невероятно ниски.

Стоп! А качеството им какво е, къде се произвеждат и за фитнес ли са наистина?

Да, дрехите продавани на сайта "ФитнесДрехи" (Fitnesdrehi.eu) наистина са проектирани за фитнес. Имат дори специализирани серии облекла за групови тренировки като КросФит и други видове интервални тренировки, а също има продуктови серии и за тичане, и други спортове.

Кой ги произвежда?

Производителя е най-големия производител на такъв тип продукти в Англия. А за да станеш най-големия, трябва да имаш всичко - качествени продукти, голям асортимент, красиви дрехи, ниски цени. Дрехите им изглеждат чудесно, модерни и цветни, и определено са много по-красиви от Декатлонските, за функционалността им във фитнеса да не говорим.

Какви са разликите между тези дрехи, за които говорим и дрехите продавани в Decathlon?

Освен, че изглеждат много по-добре, материите на дрехите за фитнес във Fitnesdrehi.eu, са дишащи, тоест, с тях се потите по-малко, не запарват. Дълги години си мислех, че Декатлон са върхът и над 7 години тренирах във фитнеса почти изцяло облечен с техни дрехи. Сега, когато мога да направя директно сравнение, вече мога да кажа, че дрехите на Декатлон които са еластични и са с ликра (еластан), запарват доста силно и с тях се потиш като прасе. Ако целта ти е да ходиш на сауна, добре. Но ако искаш да се чувстваш комфортно и от теб да не текат реки от пот, забравете китайските материи, ползвани в дрехите на Декатлон.

Много рекламно ми звучи, сигурни ли сте, че всичко това не си го измисляте?

Всичко написано отгоре, е проверено - през последните няколко месеца и аз, и жена ми, и няколко нейни приятелки не сваляме от себе си тези дрехи, когато ходим на фитнес. Ако трябва съм честен, аз си купих къси панталони, тениска и 2 потника, а жена ми 3 клина и няколко различни спортни сутиена (някои им казват бюстиета, но правилното название е "спортен сутиен").

След като приятелките й я видяха и разбраха какви са цените, нещата станаха неудържими и скоро половината КросФит група във фитнеса бе с лъскави нови екипчета... :)

Какво още? Важно е да се знае, че нямаме никакъв смисъл да лъжем вас, нашите читатели. Всички знаете какви са цените в Декатлон БГ. Веднага можете да проверите и сравните и цените, и производителя на продуктите, и външния вид и цветовете на фитнес дрехите на посочения сайт. И ако сме написали нещо, което не е вярно, ефекта от написаното ще е нулев. А защо тогава ще си правя труда да го пиша? Естествено, че за да можете Вие да направите една изгодна покупка и най-вече за да се убедите, че нашия сайт е едно много полезно четиво, което ви пести много време за тестване и много пари. Защото целта ми е Fitnesdieta.com да бъде любимия ви сайт за подобен род публикации.

Не забравяйте девиза ни "Без глупости във фитнеса - само проверени, работещи съвети"! Проверете сами всичко написано в тази статия на адрес: https://fitnesdrehi.eu

П.С. Единственото лошо нещо в този сайт, е че няма големи наличности и бройките са единични - затова винаги само първите печелят!

Етикети: дрехи