Crossfit състезание 2020: Bulgaria Fittest, 29-30 Август 2020

Моля, дайте своята оценка за статията:
(21 гласа, рейтинг 4.71 от 5)
Crossfit състезание 2020: Bulgaria Fittest Фитнес Диета

Crossfit състезанието през 2020 година у нас се нарича Bulgaria Fittest. Проведе се вчера, 30 Август 2020 при строги правила, отлична организация, излъчваше се онлайн и бе наистина много оспорвано, като участваха много състезатели, и то от високо ниво - и мъже, и жени. Единствено наградният фонд бе малко смешен, и то при положение, че участието в състезанието бе платено - за да участваш в това състезание по Кросфит, трябваше да си платил 20 до 30 Евро такса за участие.

Това показва, че Crossfit в България, все още се спортува единствено за спорт и за слава, и състезателите които тренират сериозно Кросфит у нас, го правят некомерсиално, единствено за себе си.

Александър Ангелов, фитнес треньорът в Пулс Фитнес който води най-много Tapout и Crossfit групови тренировки там, стана шампион на България по CrossFit в категория Intermediate Man и се окичи с титла "Fittest in Bulgaria". Алекс победи много оспорвано, със само 1 точка преднина, но все пак стана шампион в категорията си. Снимка от награждаването на Александър Ангелов.

В Rockies Men победи Александър Тенев. В RX Man - Лука Дюкич.

В Rockies Women победи Миглена Гроздева. В Intermediate Woman - Кристина Вашич. В RX Woman - Кристина Найденова.

Класирането можете да видите на официалния сайт на състезанието. И една забележка от мен към сайта на Bulgaria Fittest: "One Page" сайт не е достатъчен за такова събитие към което има голям интерес, хората които не са успели да гледат онлайн стрийма, искат да видят видео и снимки от състезанието. Само в Кросфит групата в която съм аз, са над 250 човека - питат за видео или поне снимки, но за момента без отговор от организаторите.

Затова и ще качим поне нашите снимки и видео - до ден-два ще качим още снимки, а също и видео клипове от "Bulgaria Fittest" Crossfit състезанието.

Упражненията в състезателните дисциплини на Crossfit състезанието можете да видите отдолу:

intermediate-a

intermediate-a

intermediate-b

intermediate-b

rookies

rookies

rx-a

rx-a

rx-b

rx-b

Видео клипове от Crossfit състезанието "Bulgaria Fittest 2020":

Видеоклиповете са подредени по следния начин: 1. rockies-women, 2. intermediate-woman-a, 3. intermediate-woman-b, 4. rx-woman-a, 5. rx-woman-b и накрая има кратко видео с победителката при жените в категория RX woman Кристина Найденова.

За да включите контролите и звука, десен клик върху видеото.

Етикети: спорт, кросфит