Legion Run България 2019

Моля, дайте своята оценка за статията:
(5 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

Какво е Legion Run?

Legion Run е реалити формат с много адреналин, който се провежда веднъж годишно в много държави. Представлява преминаването на много и разнообразни препятствия, катерене, висене, тичане 5 километра, скачане, газене и изкачване на кал, лазене под бодлива тел и други подобни.

Legion Run в България - къде и кога?

Състезанието току-що се проведе в България, бе на дата 06 Юни 2019, събота, в село Мрамор, близо до София.

Моето участие в Legion Run

Тази година за разлика от миналата, аз участвах като част от отбора на Pulse Fitness - Пулс Платинум, Хаджи Димитър. Организацията на събитието бе отлична, времето хубаво, без да е много горещо. Имаше разкъсани облачета, които ни спасиха от жестоко изгаряне - изгоряхме от тези 4-5 часа под слънцето и сега, представям си ако не бяхме по тениски и бе по-слънчево какво щеше да е.

Влязохме в Legion Run България нахъсани и чисти и излязохме... уморени и мръсни, до ушите в кал. Ако не завършиш така, то никакъв легионер не си - това накратко е описанието на изпитанието. Самите препятствия не бяха нещо особено, бяха доста лесни, очаквах и ми се искаше нещо много по-екстремно, но... умората дойде от съвсем друго нещо.

Отбора на Pulse Fitness в Legion Run

Отбора на Пулс Платинум, Хаджи Димитър бе от 35 човека, над половината от които бяха жени. А 90% от жените по принцип (не говоря за жените в отбора ни, а по принцип), не могат да преминат сами някои от препятствията, не и без чужда помощ. И така, едно лесно изпитание което би било детска игра за мен (а и за всеки уважаващ себе си крос-фитър), се превръщаше в умора като ти минат през ръцете 20 жени да ги повдигнеш или да им помогнеш да преминат. Естествено, 20 жени нямаше как да ме бутнат нито един, нито два или три пъти, но това се повтори с 10-12 препятствия, всеки път с по 18-20 жени... И умората накрая започна да си казва думата :)

legion run bulgaria 2019

Докато изведнъж, съвсем неочаквано се оказа че вече сме стигнали до финала, душовете и къпането със студена вода... голям кеф в жегата!

Какво още? Много подробности няма да дам (да сте дошли, да сте видяли), само искам да благодаря на фотографа Мартин Гергов, а също и на Пулс Фитнес за организацията, за тениските и напитките които ни предоставиха. Скромно, но от сърце, както се казва :)

Ресурси: Снмики от Legion Run 2019, България. Сайта на Legion Run. Видео от представянето на отбора на Pulse Fitness в Legion Run, второ видео за представянето на Пулс Платинум в Легион Рън.

И да не забравя - видео клиповете от Legion Run: