Как да вдигна с диета ниски нива на тестостерон?

Моля, дайте своята оценка за статията:
(4 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

Как да повиша своите ниски нива на тестостерона с диета?

За тези, които не знаят, тестостеронът е мъжки полов хормон. Той е отговорен за изграждането на мускулите и изгарянето на мазнините. Жените също имат тестостерон, само че в по-малки количества от мъжете. Затова жените обикновено имат по-малко мускули и повече телесни мазнини от мъжете.

Тези дни обаче почти всеки има по-ниски нива на тестостерон, отколкото трябва: и мъжете, и жените. Това е епидемия и трябва да се приема сериозно. Трябва да знаете причините, ако искате да увеличите максимума си на изпълнение и да получите най-добрата форма на живота си.

Средният мъж днес има драстично по-ниско ниво на тестостерон от средния мъж преди петдесет години. Жените се нуждаят също от тестостерон, ако искат да премахнат мазнините и да изградят мускули.

Високите нива на тестостерон са признак на мъжественост, жизненост, сила и мощност. Това ви кара да се чувствате като човек. Тестостеронът е нещото, което изгражда мускулите и изгаря мазнините. Ако вашият тестостерон е нисък, какъвто е случаят с повечето хора днес, винаги ще изпитвате затруднение да оформите тялото си (по повече от един начин) оптимално.

Как да повиша ниските нива на тестостерон с Фитнес диета?


Съдържанието на тази страница от този текст надолу, е само за абонати - потребители които са регистрирани и са платили своя абонамент.
Моля, влезте в акаунта си за да видите платеното съдържание, след което се абонирайте от бутоните отдолу.