Тренировка за горене на мазнини

Как да тренираме така че да горим повече мазнини?

Има многобройни други сайтове, програми и ресурси, които се впускат дълбоко в тази тема и тук няма да влизам в много подробности. Само ще покрия някои основни неща. Без подходяща тренировка диетата е само наполовина толкова ефективна, колкото би могла да бъде за загубата на мазнини и е очевидно безполезна за изграждане на мускули. Не бих искал да разбиете Фитнес Диета с неправилна тренировка, затова и ви давам тук най-важните насоки.

Не забравяйте, че основното съображение при определянето на вашите дългосрочни резултати, е колко добре естествено манипулирате хормоналните си нива. Тренировката трябва да бъде разработена с оглед на това. Най-неправилният вид тренировка може да намали нивото на тестостерона и да повиши кортизола. Това очевидно е последното нещо, което искате. Тренировката за сила трябва да се извършва три до шест пъти седмично за по 30-60 минути. Те трябва да бъдат сесии с висока интензивност и трябва да се състоят от комбинирани, многокомпонентни упражнения като:


Съдържанието на тази страница от този текст надолу, е само за абонати - потребители които са регистрирани и са платили своя абонамент.
Моля, влезте в акаунта си за да видите платеното съдържание, след което се абонирайте от бутоните отдолу.