Суроватъчен протеин

Моля, дайте своята оценка за статията:
(4 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

Протеини от суроватъчен протеин: Това е страхотна добавка за бързо възстановяване след тренировка. Най-продаваните протеинови прахове в магазините за хранителни добавки са с най-ниското възможно качество, което можете да си представите. Те идват от болни крави, пълни с антибиотици, които са били хранени със зърнени храни, третирани с пестициди.

Бих избягнал повечето протеини от суроватка, които виждате в магазина за хранителни добавки на всяка цена и вместо това се придържайте само към най-висококачествените неща.

Препоръки за качествен суроватъчен протеин

https://fastachenomaslo.com/impact-whey-myprotein - евтин суроватъчен протеин (суроватъчен концентрат 77%), 1 кг струва 36 лева, опаковка от 5 кг струва около 130 лв, една порция 30 грама излиза около 70 ст. Протеинът от тази английска марка (MyProtein) е произведен от млякото на свободно пасящи европейски крави, хранени с трева, а не фураж.

Предимства на неовкусените протеини: Освен, че неовкусените протеини са по-евтини, са и по-здравословни, и ставаш по-релефен с тях, защото са по-чисти от овкусените. Дори да ви се пие сладък, а не неовкусен протеин, можете да купите неовкусен и да му добавите сами подсладител - така ще е много по-евтин, ще е вкусен и ще е без калории. Има качествени течни подсладители които ги продават и в Лидл и в Кауфланд - евтини са и вършат чудесна работа, нямат аспартам в тях и ако сметнете колко ви излиза "подслаждането" на протеина, ще видите че практически е 1-2 стотинки на доза. Което изобщо не е така при овкусените протеини.

Етикети: протеин