Безплатно:

Аминокиселини с разклонена верига - BCAA

Моля, дайте своята оценка за статията:
(5 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Фитнес Диета

Аминокиселини с разклонена верига - BCAA: Когато се приемат преди трениране, аминокиселините с разклонена верига, предотвратяват разграждането на протеини (загуба на мускули) по време на тренировката и позволяват увеличен анаболен отговор от организма.

BCAA Аминокиселините са незаменими когато сте на много строга диета. Те ще ви дадат бързо енергия и ще предпазят мускулите ви от разграждане, но това работи само когато сте на много строга диета - когато организма ви няма откъде да си набави енергия и аминокиселини. Когато ги пиете след тренировка на гладно, вие запазвате максимална част от мускулите си и силата си, което е много важно - така сваляте бързо мазнини, но и ще останете силни и ще имате енергия. Защото ако нямате енергия, ще отслабнете психически и няма да имате желание да продължите, а също и няма да можете следващия път да тренирате пак толкова усилено.


Съдържанието на тази страница от този текст надолу, е само за абонати - потребители които са регистрирани и са платили своя абонамент.
Моля, влезте в акаунта си за да видите платеното съдържание, след което се абонирайте от бутоните отдолу.