Евтин аналог на Диабекан и мнения за отслабване

Моля, дайте своята оценка за статията:
(30 гласа, рейтинг 4.47 от 5)
Евтин аналог на Диабекан Фитнес Диета

По-евтин аналог на Диабекан са хранителните добавки с име: Хром Пиколинат и Магнезиев цитрат.

Какво съдържа Диабекан на Fortex? 80 броя таблетки по 200 мг канела, 57 мг магнезий и 100 мкг хром в 1 таблетка.

Канелата и кръвната захар - смях! Канелата понижава слабо нивата на кръвна захар (попитайте който и да е диабетик, пише и на всички сайтове за диабет). Включена е защото е слабо действащо средство за регулиране на телесното тегло, тоест, за отслабване и предпазва от резки пикове (спадане и покачване) на кръвната захар. Дай да включим понече съставки с теоретично полезно действие, за да оправдаем цената на продукта...

Магнезий - НЕ помага за отслабване и за понижаване нивата на кръвна захар. Пак същото като с канелата - включваме го защото по принцип е полезен, нищо че е за друго... И дори дозата на магнезий в Диабекан е смешно малка - за да изпитате ползи от магнезия, ще ви трябват минимум 300 мг дневно, а тук имаме само 57 мг.

Хром - това вече е активната съставка, която регулира нивата на кръвна захар и потенциално може да понижи нивата й. Ползва се и при диети за отслабване, защото притъпява гладът към сладко. Знаете често срещаната фраза по фитнесите:"често ви се яде сладко - нужен ви е Хром".

Но дозата Chromium в 1 таблетка Диабекан от 100 МИКРОграма е точно 2 пъти по-ниска от клинично доказаните работещи дози, които трябва да са от 200-250 мкг. Тоест, ако искате Диабекан да работи, то трябва да пиете поне по два.

  • 1 опаковка Диабекан съдържа общо САМО 8000 МикроГрама Хром. Което е точно 8 милиграма Хром.
  • Колко струва Диабекан? - Около 25-29 лева.
  • Потребителски отзиви и мнения: неизвестни. Нашето мнение: този продукт е скъпо удоволствие.

Заместител на Диабекан на около 8 пъти по-ниска цена има тук: https://fastachenomaslo.com/chromium-picolinate-tabletki-myvitamins

  • Заместителя на Диабекан струва само 17 лева и съдържа 180 таблетки по 200 мг Хром.
  • 1 Опаковка съдържа общо 36 хиляди микрограма Chrome при цена от само 17 лева. Това са 36 милиграма общо - 4 пъти повече на почти 2 пъти по-ниска цена от Диабекан.
  • Мнението ни е, че купувайки този заместител, ще спестите 7-8 пъти цената на Диабекана!
  • Качествен ли е аналога? Да! Произведен е в Англия от производител Номер 1 на хранителни добавки в UK - MyProtein.
  • Защо препоръчваме този сайт от препратката горе?
  • Продуктите на MyProtein се продават на много места. Препоръчваме точно този сайт защото цената в него е най-ниска.

Какво за Магнезия? Евтин Магнезий на ниска цена от само 16 лева в Огроооомна доза от цели 250 грама има тук: https://fastachenomaslo.com/magnesium-citrate-250-gram. Още за Магнезия пише в нашия сайт тук.

Какво още за канелата? Канела можете да си купите от всеки магазин, но в магазините за хранителни стоки е много скъпа. Откъде да купите канела най-евтино? Тук има ниска цена на качествена Цейлонска канела. - цена 9 лв за голяма опаковка от 250 грама.

Етикети: хранителни добавки