"Гинко Прим Макс" мнения, цени и по-евтин аналог

Моля, дайте своята оценка за статията:
(21 гласа, рейтинг 4.48 от 5)
Гинко Прим Макс - мнения, цени и по-евтин аналог Фитнес Диета

По-евтин аналог на Гинко Прим Макс са хранителните добавки с име: Гинко Билоба и Магнезий с Цинк.

Какво съдържа "Гинко Прим Макс" на Walmark? 60 + 20 таблетки подарък (общо 80 броя) по 120 мг Гинко билоба екстракт, магнезий 150 мг и цинк 15 мг. Това прави общо 9600 милиграма екстракт от Ginkgo Biloba, 12000 милиграма магнезий и 1200 милиграма цинк в една опаковка.

По-евтин заместител на Гинко Прим Макс са хранителните добавки с име: Гинко Билоба и Магнезий с Цинк.

Какво съдържа "Гинко Прим Макс" на Walmark? 60 + 20 таблетки подарък (общо 80 броя) по 120 мг Гинко билоба екстракт, магнезий 150 мг и цинк 15 мг.

Магнезият и цинкът са включени като помощни вещества на основната активна съставка - екстракта от Гинко Билоба. Това е место срещана практика, при разработката и продажбата на такъв вид добавки - дай да включим понече съставки с теоретично полезно действие, за да има клиента няколко причини да купи продукта... и за да оправдаем цената на продукта.

Дозата Гинко Билоба в 1 таблетка Гинко Прим Макс е точно 2 пъти по-ниска от клинично доказаните работещи дози, които трябва да са от 200-250 мг нагоре. Тоест, ако искате Гинко Прим Макс да работи, то трябва да пиете по две таблетки дневно. Но тогава и ще ви излиза точно два пъти по-скъпо.

Гинко Прим Макс цени и варианти:

Съществуват няколко вида опаковки на "Гинко Прим". Тук ще разгледаме само най-изгодната ценово опаковка (първата в списъка), всички останали излизат още по-скъпо.

 • 120 мг x 60 + 20 таблетки подарък - 80 таблетки, цена 40 лв - 1 таблетка струва 50 стотинки.
 • 120 мг x 80 таблетки - цена 45 лв.
 • 120 мг x 40 таблетки - цена от 26 лв нагоре.
 • 60 мг x 60 таблетки - цени от 36 лв нагоре.
 • 1 таблетка съдържа: Гинко билоба екстракт 120мг (стандартизиран за съдържание на гинко флавон гликозиди 24 %, терпенолактони 6 %), магнезий 150 мг, цинк 15 мг.
 • Потребителски отзиви и мнения за действието на "Гинко Прим Макс": неизвестни.
 • Причините да няма мнения са, че този тип продукти се ползват за превенция, с теоретично действие са и едва ли ще изпитате някакъв видим резултат, за да споделите публично видимо мнение.
 • Нашето мнение: "Гинко Прим" е скъпо удоволствие.

Аналог на Гинко Прим Макс на 3 пъти по-ниска цена има тук: https://fastachenomaslo.com/ginkgo-biloba

 • Заместителя на Ginko Prim Max струва само 12 лева и съдържа 60 таблетки по 490 мг със 119 мг активно вещество екстракт от Гинко билоба във всяка!
 • 1 Опаковка съдържа общо 7200 милиграма Ginkgo Biloba при цена от само 12 лева.
 • Цена на една таблетка Ginkgo Biloba от 490 мг само 20 статинки.
 • Цена на Ginkgo Biloba 120 мг (колкото има в Гинко Прим) само 20 статинки!
 • Това са над 7 грама общо в една опаковка - същото количество Гинко Билоба на повече от ТРИ пъти по-ниска цена от Ginko Prim Max. Това е 3 пъти разлика в цената!
 • Мнението ни е, че купувайки този аналог, ще спестите минимум 3 пъти цената на Гинко Прима!
 • Качествен ли е аналога? Да! Произведен е в България, също както и Ginko Prim.
 • Защо препоръчваме този сайт от препратката горе?
 • Продуктите на тази българска марка се продават на много места. Препоръчваме точно точно този сайт, защото там цената за Гинко екстракт е най-ниска.
 • Подобен продукт с Гинко Билоба е и Тебокан, който също е осем пъти по-неизгоден като цени.

Аналога на Гинко Прим не съдържа магнезий или цинк, но дори да си ги купите отделно, всичко в комплект отново ще ви излезе на много по-ниска цена. Също така, не на всеки са необходими и магнезий, и цинк. Цинкът е полезен за мъжете, но не е задължителен за жените. Ето и разбивка на разходите:

Откъде да купите Магнезия и Цинка, ако искате да ги добавите към Гинко Билобата? Евтин Магнезий с Цинк на ниска цена от само 19 лева в Огроомна доза от цели 90 таблетки има тук: https://fastachenomaslo.com/zma-myvitamins

Какво още за комбинацията Цинк с Магнезий? Тази комбинация от два минерала се нарича ZMA. Към нея задължително се добавя и Витамин B6. Тя доказано вдига нивата на тестостерона при мъжете, ползите при жените са предимно от магнезия. Още информация за Магнезия в нашия сайт има тук.

 • Опаковката от 90 таблетки ZMA струва 19 лв - цена на 1 таблетка само 21 стотинки.
 • Една таблетка съдържа магнезий 154 мг и цинк 10 мг - почти същото съдържание като на Ginko Prim, но тук имаме добавен и Витамин B6, защото всички научни изследвания показват, че той помага за усвояването им.
 • Тоест, ако добавите този Цинк и Магнезий (0.19 лв таблетка), и екстракта от Гинко Билоба (0.20 лв таблетка), двата заедно струват 39 стотинки за една таблетка със същото съдържание като на Гинко Прим Макс.
 • Сравнете го сега с над 50-те стотинки цена на една таблетка Гинко Прим. Прави 2 пъти по-скъпо, нали?

Втори вариант за добавка с магнезий и цинк

Вторият вариант е още по-евтин, добавката тук - разтворима напитка Цинк, Магнезий и Витамин C. Представлява хранителна добавка на прах, която разтворена във вода има много приятен портокалов вкус, който децата много харесват.

 1. Съдържа двойни дози Цинк и Магнезий - 283 мг Магнезий и 20 мг Цинк в една доза.
 2. Безбожно евтина е - опаковката е цели 500 грама, една доза е 5 грама, а цената е само 15 лева.
 3. Това прави цена на една доза 20 мг Zn + една доза 283 мг Mg = 15 стотинки!
 4. Комбинацията от 1 доза от тази добавка (15 стотинки) + 1 доза Гинко Билоба (20 стотинки) = 35 стотинки.
 5. Сравнете цената с 50-те стотинки, които струва една таблетка Гинко Прим Макс.

Сега вече знаете имената на аналозите, кое и къде е най-евтино и откъде да ги купите.

Етикети: хранителни добавки, гинко билоба