Диета за бързо отслабване: екстремно бърза загуба на мазнини

Искате да отслабнете бързо 5 кг, 10 кг или 20 кг? Трябва ви много бърза диета - за бързо отслабване за 3 дни, 5 дни или за седмица? Това е вашата диета.

Диета за максимално бързо отслабване - Примерна програма и примерно меню за хранене.

Фокус: Екстремна загуба на мазнини, тренировка сутрин

Тази кратка диета за бързо отслабване е безплатна - публикувана е безплатно във FitnesDieta.com. Сайта ни е с платен достъп и това е един от многото подобни хранителни планове публикувани в диетата ни, но е единствената подобна, която е безплатна.

Преди тренировката - 06:30 до 06:45 сутринта: 1 голяма чаша силно черно кафе, без подсладители!
Тренировка: от 07 часа до 08 часа.
След тренировка - 08:30 сутринта: 10 грама BCAA аминокиселини.
След тренировката - в 10 часа: 10 грама BCAA.
Хранене 1 (закуска, фаза на недояждане) - в 12 часа: 3 яйца, 1-2 чаши зелени зеленчуци.
Храна 2 (обяд, фаза на недояждане) - 15:45 ч.: 220-250 грама пилешки гърди, смесена зеленчукова салата с 1 супена лъжица зехтин и ябълков оцет.
Храна 3 (фаза на преяждане) - 19 часа: Голяма салата със спанак и зеленчуци, зехтин и ябълков оцет, сурова кимчи, 200-400 грама червена треска, или скумрия или сьомга, 2 чаши червени картофи.

Надявам се да сте схванали идеята на разпределението във времето и на съставките на диетата. За да можете да напаснете менюто и графика и да получите максимално бързо отслабване, ето кратко обяснение (кое, защо, по колко се яде и как и кога се прави):

15-30 минути преди да тренирате на гладно, на празен стомах, пиете кафе (или друга кофеинова напитка, може и кофеин на прах или енергийна напитка стига да е с полезни съставки и без въглехидрати) - то ще подсили горенето на мазнини и термогенният ефект. Ако искате, може да приемете и по-комплексна предтренировъчна формула, стига в нея да няма въглехидрати.

Тренирате без да е задължително тренировката ви да започне точно в 6 и половина сутринта и да е точно 1 час - тренирате колкото можете, това което имате по програма за деня, в толкова часа в колкото можете да тренирате. Добре е да е сутрин до обяд защото тогава организма ви гори най-много мазнини. Препоръчително е спортът да е кардио дейност - плуване, тичане (равномерно или с периодични спринтове), каране на колело, крос фит програми, но за по-тромавите от вас може да е и просто бързо ходене. Колкото повече, толкова по-добре. Минимумът на времето за трябва да е 20-30 минути.

Веднага след нея (или ако тренирате повече време и по време на тренировка), пиете вода. Без да се наливате наведнъж, по малко. 30 минути след тренировката пиете аминокиселините. Те ще ви дадат бързо енергия и ще предпазят мускулите ви от разграждане. По този начин вие запазвате максимална част от мускулите си и силата си, което е много важно - целта е да свалите бързо мазнини, но и да останете силни и да имате енергия. Защото ако нямате енергия, ще отслабнете психически и няма да имате желание да продължите диетата и тренировките, а и няма да можете следващия път да тренирате пак толкова.

Час и половина след това отново пиете същата доза аминокиселини (ако бюджета ви е ограничен, можете вместо BCAA да вземете по-евтини аминокиселини на таблетки). Два часа след това е закуската, която се състои само от протеин, здравословни мазнини и зеленчуци. Три-четири часа след това идва обядът който се състои отново от протеин, здравословни мазнини и зеленчуци, но вече протеинът е малко повече. 3.5-4 часа след това идва вечерята на която вече можете да си позволите да похапнете повече - състои се отново от животински протеин, здравословни мазнини и зеленчуци, но вече имате и малко картофи.

Източниците на въглехидрати можете да замените и с ориз или с някои от другите добри източници на бавни въглехидрати. А източниците на протеин и на полезни мазнини могат също да бъдат заместени с някои от другите видове препоръчителни протеини и препоръчителни източници на мазнинии. Въртете храните! Не е здравословно да се храните с едно и също всеки ден.

Важно! Коригирайте грамажите на порциите спрямо това дали сте мъж или жена, спрямо нивото ви на физическа активност, вашия процент подкожни мазнини и вашите килограми. Примерното меню е за мъж със средна физическа активност който спортува 1-2 пъти седмично и тежи между 80 и 90 кг.

Искате да се научите как да напасвате диетите към вашето ниво и вашите килограми така че да постигате максимум резултати? Всичко това и още много други неща са обяснени в диетата ни. Получи пълен достъп до "Фитнес Диета" сега!

Препоръчваме ви да прочетете още:

Протеинови изисквания;

Изисквания към въглехидратите;

Изисквания към мазнините.

Екипа на FitnesDieta.com ви желае приятно и бързо отслабване!